Doctorul Wiener vrea să însănătoşească administraţia arădeană

0
158
SANYO DIGITAL CAMERA

Partidului M10  a intrat în lupta pentru Primăria Aradului. La finele săptămânii trecute  Monica Macovei, europarlamentar, președinlele M10, Eduard Wagner, secretar general al partidului, Laurențiu Ștefănescu, coordonator regional și Răzvan An­ghel, președintele Filialei Arad  şi-au prezentat candidatul. Este vorba
despre medicul Adrian Wiener.  „Noi nu intrăm în politică pentru că suntem flămânzi, ci pentru că suntem sătui. Mulți dintre dumneavoastră îl cunoașteți deja pe doctorul Adrian Wiener care a ocupat  funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, iar în prezent este medic internist. Are 42 de ani este căsătorit și are profilul candidatului potrivit pentru a da un restart Aradului” a declarat preșe­dintele M10 , Monica Macovei. Dr. Adrian Wiener a prezentat câteva din obiectivele pe care dorește să le realizeze alături de echipa.
„În esență, ceea ce propun arădenilor, este un proces de defeudalizare instituțională: eliberarea instituțiilor descen­tra- ­li­zate de povara deservirii inte­-reselor și imaginii aristocrației politice. Propunem o transparență decizională totală prin transformarea instituțiilor publice din fortărețe în spații deschise cu vedere bidirecțională – dinspre cetățean spre actul decizional și dinspre decident spre nevoile arădeanului. Omul politic trebuie redefinit ca servant al interesului public” a declarat Wiener.
De asemenea, pe lângă acest proiect de umanizare instituțională, M10 propune arădenilor câteva obiective de anvergură pe care le consideră prioritare:  construirea unei noi Maternități,  iar pe viitor construirea unui nou Spital Județean monobloc, modern și foarte dotat. Nu a fost uitat nici ştrandul, mai exact readucerea  acestuia la viață prin finanțare europeană şi transformarea lui într-unul dintre cele mai mari Aquapark-uri din țară, inclusiv cu spații închise pentru a-l face accesibil pe tot parcursul anului. O altă ţintă este reînnoirea parcului de mijloace de transport în comun al Companiei de Transport Public Arad, şi regândirea rutelor și suplimentarea unor trasee mai solicitate .
„Nu fac apel la vreo instanță morală, ci la bunul simț comun, la contractul social nescris dar care se află în fiecare dintre noi” conchide  dr. Adrian Wiener, candidatul M10 Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.