danaPrimul episod al căsătoriei dintre Daniela Dodean şi Joao Monteiro s-a consumat duminică, în Portugalia. Cununia oficială a avut loc la o mănăstire lusitană, dragă ambilor sportivi.
Pe 20 iulie, la Biserica Catolică din Arad, cei doi vor primi binecuvântarea cununiei, pentru ca seara să se desfăşoare mult aşteptata petrecere. Naşi de cununie sunt Eliza Samara, prietena şi colega de dublu a Danei şi managerul echipei din Austria a arădencei, Martin Soros.
La eveniment sunt invitate numeroase personalităţi din lumea sportului, în special din tenisul de masă românesc şi internaţional. „Sunt fericită că odată cu această nuntă pot reuni familia tenisului de masă din România, pentru că vor veni mulţi foşti şi actuali jucători, atât din ţară cât şi de la alte cluburi pentru care am evoluat”, spune Dana, căreia îi urăm încă de pe acum Casă de piatră!
La sfârşitul lunii iulie, Dana Dodean va reveni la echipa sa de club, din Austria, unde va demara pregătirile în vederea Campionatelor Europene.

Recomandările redacției