amenintareSunt adulţi în toată firea dar cu toate astea nu au putut să ajungă la o înţelegere atunci când a venit vorba de împărţirea unui spaţiu comun. Doi bărbaţi, patroni de firmă şi-au împărţit palme şi pumni pentru că nu s-au înţeles în legătură cu accesul autoturismelor lor în curtea unui imobil.
Luni de zile cei doi şi-au aruncat vorbe grele şi priviri înţepătoare, iar într-un final s-a ajuns şi la bătaie. „Jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal după ce la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad s-a primit un apel din partea unei persoane care a reclamat faptul că a fost ameninţate şi agresate în curtea unui imobil situat pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Arad. La faţa locului, jandarmii au procedat la identificarea persoanei care a făcut apelul, un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiu. Acesta a precizat că, pe fondul unor neînţelegeri legate de accesul în curtea comună a imobilului, a fost ameninţat şi agresat de către Ioan P., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Arad”, a declarat maior Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al IJJ Arad.
În urma agresiunii, bărbatul care a cerut ajutorul jandarmilor a suferit leziuni în zona capului şi a cerut ajutorul medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad.
Partea vătămată a depus plângere iar jandarmii au întocmit actele pre­mergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ameninţare” şi „lovire sau alte violenţe”.

Recomandările redacției