furturiPoliţiştii Biroului de Investigații Criminale au depistat doi minori suspectaţi că au sustras bani şi telefoane mobile dintr-o cameră a unui pensiuni, din municipiul Arad.
Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, in data de 4 iulie, M. R., de 15 ani, și Ș. C., de 13 ani, ambii din Arad au pătruns într-o cameră a unei pensiuni din Car­tierul Aradul Nou, de unde au sustras un telefon mobil iPhone 5, un telefon Nokia, 1.600 lei și 75 euro, aparţinând lui K. C. „Cei doi minori sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Alţi doi minori au fost reţinuţi pentru un furt comis în luna iunie. Poliţiştii de la Postul de Poliție Peregu-Mare au identificat suspecţii principali în cazul a două furturi din locuinţe, ce au avut loc pe raza localităţii. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 4 iunie, B. T., de 15 ani, și D. L., de 17 ani, au pătruns pe poarta și ușa lăsate descuiate, în locuința unei fe­mei, în vârstă de 87 de ani, din Peregu Mic, de unde au sustras suma de 2.500 de lei.
De asemenea, poliţiştii l-au depistat pe C. D., de 12 ani, din Peregul Mare, care este suspectat că în data de 19 aprilie, a pătruns, prin folosirea de chei potrivite, în locuința lui U. V., din Peregul Mare, de unde a sustras suma de 50 de euro, produse de igienă corporală, dulciuri și băuturi alcoolice. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
(C.G.)

Recomandările redacției