Ca şi anul trecut, România a partici­pat la concursul de dans „Outbreak Europe” din acest an, doar că repre­zen­- tarea a fost mai numeroasă, dat fiind faptul că în acest an concursul a fost organizat pe mai multe categorii decât în trecut. „Outbreak Europe” este unul din cele mai populare şi mai puternice „turniruri” oficiale de breakdance din toată lumea.
Concurând cu dansatori redutabili din ţări cu tradiţie în aceste tipuri de dansuri, reprezentanţii României au re­uşit performanţa remarcabilă de a se califica la categoria „Country vs Country”. La această categorie s-au înscris în concurs trupe de dans din SUA, Franţa, China (Hong Kong), Ungaria, Brazilia, Grecia, Kazahstan, România etc.
Ţara noastră a fost reprezentată de trupele „Freakquency” din Bucureşti, „Tupeu” din Braşov, „Beat after Beat” din Oradea, câţiva dansatori din Iaşi şi doi din Arad. Reprezentantii din Arad se numesc B-Boy Beat din trupa Burning Souls Crew si B-Boy Huple. Dansatorii arădeni sunt adolescenţi, unul având 13 ani, iar celălalt 14.

Recomandările redacției