Doi bărbați au fost atacați cu maceta pe un câmp din comuna Zărand

0
1010

Conflict spontan izbucnit pe un câmp din comuna Zărand, care a culminat cu agresiune fizică, distrugerea mai multor bunuri și atac asupra celor două persoane cu o macetă. 

Protagoniștii sunt doi bărbați de 25 respectiv 44 de ani care ar fi fost atacați de un cetățean italian în vârstă de 64 de ani, după ce primii i-ar fi făcut pagube la tractor. 

Potrivit unor informații pe care le deținem, cetățeanul italian a intrat pe pământul celor doi cu utilajul agricol și a refuzat să plece când cei doi l-au somat. 

Astfel, cei doi bărbați au încercat să-l determine să plece și în urma unui conflict, i-au spart unul dintre geamurile tractorului, moment în care cetățeanul italian s-a urcat în utilaj și cu ajutorul acestuia le-a avariat autoturismul cu care cei doi s-ar fi deplasat la locul incidentului. 

În cele din urmă, cetățeanul italian i-ar fi atacat pe cei doi cu o macetă, cauzându-le răni. Dosarul a fost deschis de procurori pentru tentativă de omor și a fost inițial înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș. Ulterior, soluționarea dosarului a fost declinată procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Incidentul a avut loc duminică seara, pe un teren din comuna Zărand.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.