Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru comiterea unor infracţiuni rutiere

0
313

judecata
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a două persoană acuzate de comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.
Astfel, printr-un rechizitoriu din data de 15.01.2015, a fost trimis în judecată Pavel Huţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Inculpatul, annul trecut, în timp ce conducea un tractor pe DC 1, în momentul în care a ajuns în faţa imobilului cu nr.147 din localitatea Susag, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a lovit stâlpul care susţinea linia de joasă tensione. Astfel, cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere de nicio categorie şi tractorul nu este înmatriculat.
Aceiaşi procurori l-au trimis în judecată şi pe Vasile Şteleac, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Cel în cauză, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a fost oprit în trafic în Pâncota, de către organele de poliţie şi, fiind testat cu aparatul etilotest, s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,58 mg/l. Din Buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că inculpatul avea o alcoolemie de 1,00 gr%0, alcool pur în sânge.
În ambele cauri, dosarele au fost înaintate spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.