Doi bărbaţi au găsit un portmoneu plin de bani şi l-au restituit proprietarului

0
404
portmoneu
Proprietarul şi-a primit banii înapoi

Doi arădeni au găsit un portofel cu 500 de euro, 700 de lei şi 13.000 de forinţi şi l-au dus la Poliţia Chişineu Cris. Proprietarul a fost identificat de către poliţişti.

La sfârşitul săptămânii trecute, la sediul Poliţiei oraşului Chişineu Criş s-au prezentat doi bărbaţi, care au găsit un portofel, în care se afla suma de 500 de euro, 700 de lei şi 13.000 de forinţi.

Cei doi bărbaţi, de 55 respectiv 42 de ani, ambii angajaţi ai unei companii de furnizare gaze, au spus poliţiştilor că au găsit portofelul în timp ce se aflau în serviciu, pe o stradă din localitatea Chişineu Criş.

Poliţiştii au identificat proprietarul în persoana unui bărbat din localitatea Iermata Neagră, căruia i-a fost restituit portofelul cu banii găsiţi.

„Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad apreciază gestul celor doi bărbaţi care, prin atitudinea lor, au dat dovadă de omenie şi spirit civic şi le mulţumeşte public”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.