Doi bărbați căutați de autorități au fost depistați la Punctul de Frontieră Nădlac II

0
275

Doi bărbați căutați de autoritățile române și germane pentru executarea unor pedepse privative de libertate au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac II.

Astfel, în data de 15.03.2019, la ora 12.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român F.M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, având de executat 2 ani şi 2 luni de închisoare.

Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, în data de 16.03.2018, la ora 18.50, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 24 de ani, având domiciliul în judeţul Braşov. Poliţiştii de frontieră au constatat, și în acesr caz, că pe numele bărbatului era emis un mandat, de către autorităţile din Germania, de data aceasta european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Bărbaţii în cauză au fost predaţi unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, transmite purtătorul de cuvânt al STPF Arad, subinspector de poliție Matei Filip-Ionuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.