Doi bărbați din Giurgiu au fost arestați după ce au furat și ucis doi struți

0
161

Doi bărbați din județul Giurgiu au furat doi struți dintr-o curte, apoi i-au transportat cu un atelaj la locuința unuia dintre ei, unde i-au ucis, informează publicația locală Giurgiuveanul. Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată pe 13 ianuarie prin apel la 112 de către un bărbat din comuna Prundu (Giurgiu), care spunea că i-au fost furați doi struți din satul Puieni. Bărbatul, împreună cu fiul său, creștea struții în curtea unui vecin.
În urma cercetărilor, oamenii legi au identificat persoanele care au sustrat struții, aceștia fiind doi bărbați din județul Giurgiu (localitățile Prundu și Gostinari), în vârstă de 52, respectiv 35 de ani. Aceștia s-au deplasat în noaptea zilei de 13 ianuarie cu un atelaj hipo pe raza satului Puieni, comuna Prundu, iar de la locuința persoanei vătămate au furat doi struți pe care i-au dus la domiciliul bărbatului din comuna Gostinari, unde i-au ucis.
Cei doi bărbați au fost reținuți în data de 18 ianuarie, iar apoi arestați pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru furt calificat și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.