Doi bărbaţi din Socodor, cercetaţi penal pentru că deţineau ilegal arme şi muniţii

0
345

armament
Poliţiştii arădeni au depistat doi bărbaţi, de 42, respectiv 62 de ani, ambii din Socodor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii.
În urma a trei percheziţii efectuate în cursul zilei de joi, de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de la Poliţia oraşului Chişineu Criş, la locuinţele unui bărbat, de 42 de ani, au fost găsite mai multe cartuşe cu glonţ cât şi resturi animale pentru care s-a dispus expertizarea, în vederea stabilirii provenienţei.
De asemenea, în urma unor verificări efectuate poliţiştii au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi deţinut, fără drept, o armă de tir sportiv cu aer comprimat şi 20 de alice, aferente acesteia.
“Arma, muniţia şi resturile animale au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii”, preciza Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.
Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.