Doi bărbaţi şi-au agresat soţiile

0
217

În momentul în care ne întemeiem o familie, trebuie să existe foarte mult res­pect şi înţelegere. O dată ce respectul nu mai există în familie, poate să apară neîntelegerile şi chiar se poate ajunge şi la violenţă. Violenţa în familie apare atunci când bărbaţii consideră că deţin controlul asupra partenerelor, violenţa poate fi atât verbală, cât şi fizică. Bărbaţii ajung să decurgă la acest act din cauza geloziei şi obsesiei de-a deţine puterea.
Marţi, 1 septembrie, doi bărbaţi, unul din municipiu, de 35 de ani, iar celălalt din oraşul Ineu, de 41 ani, nu şi-au respectat soţiile, le-ar fi agresat fizic şi verbal. Arădeanul şi-ar fi agresat soţia fără nicio remuşcare, chiar dacă deja avea un ordin de protecţie emis de Judecătoria Arad, la data de 12.08.2020, pe care l-a încălcat. Bărbatul din oraşul Ineu şi-ar fi agresat şi el fizic soţia, de 42 de ani, iar poliţiştii din Ineu îl cercetează pentru violenţă în familie.
Ambilor bărbaţi le-au fost întocmit câte un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
Alexandra Bruţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.