Doi bărbaţi suspecţi că furau lemne din pădure, depistaţi de jandarmii arădeni

0
352

arbori
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în flagrant, două persoane care sustrăgeau material lemnos dintr-o pădure aflată în zona comunei Petriș.
Una dintre persoane a fost depistată pe marginea unui drum, lângă o stivă de lemne, în timp ce tăia arbori, cu ajutorul unei drujbe, iar cea de-a doua persoană a fost depistată într-o pădure din apropiere, în timp ce transporta un buștean, cu ajutorul unui tractor cu troliu.
“Colegii mei au ăntrebat persoanele despre documentele de exploatare și transport pentru materialul lemnos, aceştia declarând că nu le au asupra lor și că, cele pe care le au, sunt expirate. Persoanele au fost identificate, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Arad, și un altul, în vârstă de 30 de ani, din Timiș”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Uneltele folosite, împreună cu arborii tăiați, din esență cer, au fost ridicate în vederea confiscării și lăsate în custodie, până la finalizarea cercetărilor.
Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.