Doi bărbaţi susţin că au fost agresaţi şi le-a fost vandalizat autoturismul

0
271

Doi bărbaţi susţin că au fost agresaţi de şase indivizi în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un local din municipiu. Potrivit acestora, în urma unei lovituri, unul dintre ei şi-a pierdut cunoştinţa, în timp ce prietenul lui a fugit pe o stradă lăturalnică. Aceştia susţin că au fost atacaţi de un grup de şase persoane care le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un baston de fier, după care le-au spart cu acelaşi baston geamurile de la maşină. „Eram la aparat, am jucat timp de câteva ore bune. A venit un grup de şase persoane, m-au ridicat de la aparat, şi m-au scos în pumni şi picioare afară”, a spus tânărul în vârstă de 26 de ani, din Focşani.

Celălalt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, a spus că agresorii erau nişte tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. „Unul dintre ei lucrează acolo, dar nu era în timpul serviciului. A mai chemat încă cinci indivizi. Mi-au spart geamurile de la maşină. Urcându-mă în maşină, au sărit după mine, au spart luneta din spate şi două geamuri laterale cu baston de fier telescopic. Mi-a fost sustrasă suma de 1.500 de euro din maşină, ceasul de la mână, în valoare de 500 de euro, lanţul de la gât şi brăţara ambele din aur, de 25 de grame, respectiv 15 grame”, a spus tânărul din Focşani. Potrivit acestora, când tânărul de 26 de ani fugea pe o stradă laterală, a căzut în faţa unei maşini, din care a ieşit un poliţist, sfătuindu-l pe acesta să sune la 112.

Aceştia au spus că duminică a venit poliţia şi o ambulanţă, fiind transportaţi la spital, unde au petrecut aproximativ cinci ore. „Incidentul a fost surprins de camere de supraveghere. În noaptea respectivă, am mers până la maşină de 3, 4 ori, să iau bani, iar ei m-au urmărit. M-au încercuit şi m-au scos afară. În momentul când a intervenit prietenul meu, l-au lovit şi pe el, a căzut şi şi-a pierdut cunoştinţa. Agenţii de pază nu au făcut nimic.”, a spus tânărul din Focşani.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. „În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

(C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.