Doi directori de școală din Arad au fost confirmați cu Covid-19

0
2249

„De ce îți este frică, nu scapi”, spune o vorbă veche. Se pare că această afirmație este pe cât posibil de adevărată. În momentul deschiderii școlilor, oamenii se temeau de faptul că, cazurile de Covid-19 se vor înmulți drastic și că situația va scăpa de sub control. Tocmai asta s-a și întâmplat: profesori, elevi și chiar directori din mai multe unități de învățământ au fost descoperiți pozitiv cu acest virus, care ne îngreunează viețile de luni bune.

Directorul Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, Haiduc Sorin, și directoarea Liceului Teoretic „,Mihai Veliciu”, Amelia Palcu, din Chișineu-Criș au fost confirmați cu virusul SARS-COV-2. Informațiile ne-au fost confirmate telefonic de inspectorul școlar general al județului Arad Marius Gondor. Cei doi au observat niște simptome de răceală, ceea ce i-a pus pe gânduri și au hotărât să se testeze de Covid. Testele au ieșit pozitiv.

Programul școlilor nu a fost schimbat, iar cursurile niciunei clase nu au fost suspendate, deoarece persoanele în cauză nu au avut contact direct cu elevii sau profesorii. Singurele măsuri luate de DSP Arad în legătură cu aceste două cazuri sunt: directoarea adjunctă de la Chișineu-Criș este în izolare, iar directorul Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” și-a luat câteva zile libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.