Doi elevi de la ,,Moise”, premiați la Olimpiada de Informatică Aplicată – Acadnet 2021

1
1046

Doi elevi de la Colegiul Național ,,Moise Nicoară” Arad, informatică  intensiv, au câștigat premiul trei la faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată Acadnet 2021 și calificarea la faza internațională.  ,,Călin Ștefan Tămaș, din clasa a XII-a B și Raul-Andrei Floarea, din clasa a X-a B – ne-au adus bucuria aici, acasă, la „Moise” prin obținerea  Premiul III, fiecare, la secțiunea Rețele, la faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – Acadnet 2021 și calificarea la faza internațională, ce se va desfășura în luna iunie. Avem pentru prima dată o asfel de participare la etapa internațională a acestui concurs (care se organizează o dată la doi ani). Conform regulamentului, s-au calificat primii cinci clasați de la fiecare secțiune.Felicitări! Suntem mândri de voi!”, spun reprezentanții Colegiului Moise Nicoară.

,,Timp de patru ani, pe tot parcursul liceului, Călin a fost acolo sus, pe podium, indiferent dacă a participat la secțiunea Calculatoare sau la Rețele. Și acum, la absolvire, nu putem decât să îi urăm succes pe mai departe în cariera de viitor IT-ist și să ne bucurăm că a lăsat pe mâini bune pasiunea pentru acest concurs, Raul fiind unul dintre cei care au confirmat și în clasa a IX-a și acum, în clasa a X-a. Bravo vouă!

Merită menționați și ceilalți calificați la etapa națională Acadnet: David-Ștefan Krajczar (din clasa a IX-a B ), Paul Vela și Mihnea Ambruș (ambii din clasa a X-a B ), participanți  pentru prima dată și care acum sunt motivați de rezultatele colegilor lor. La anul vă dorim să fiți acolo, pe podium. Să auzim vești bune și de la faza internațională! Vă ținem pumnii!”, spun cu mândrie profesorii liceului.

Îi felicităm și noi pe tinerii premianți și le dorim mult succes pe plan internațional.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.