Elevi ai unui liceu din Arad au reușit să pună pe jar echipajele poliției locale după ce s-au luat la bătaie în fața școlii.
Încăierarea a avut loc marți, 22 octombrie 2019, între doi elevi ai Colegiului Național „Vasile Goldișֲ”, la ieșirea de la cursuri. Din fericire, aceasta a fost oprită la timp de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică.
Întâmplător, la momentul incidentului, un polițist local aflat în misiune în zonă a observat imediat altercația ce îi avea ca protagoniști pe cei doi adolescenți. Acesta a solicitat intervenția de urgență la fața locului a unui echipaj operativ din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație pentru a reuși să îi despartă pe cei doi.
În urma intervenției oamenilor legii, cei doi bătăuși au fost separați și ca bonus pentru comportamentul lor i-a fost întocmit fiecăruia dintre ei câte un proces-verbal de sancționare  pentru faptele lor prin care au încălcat unele norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Din partea polițiștilor locali, aceștia s-au ales doar cu câte un avertisment, însă urmează să suporte măsuri disciplinare din partea conducerii unității de învățământ la care studiază, după ce au fost predați direcțiunii.
Cauzele pentru care cei doi elevi s-au luat la bătaie rămân, deocamdată, necunoscute, dar acesta nu este cel mai important aspect.
Detaliul care șochează în acest caz este acela că, în loc să alerteze conducerea școlii sau organele de ordine publică, mai mulți colegi ai celor doi băieți au ales să filmeze încăierarea cu telefoanele mobile, aceasta fiind un lucru mult prea interesant și amuzant pentru ei pe care ar fi fost păcat să nu-l imortalizeze.

Recomandările redacției