Doi frați, două echipe, o singură dorință: „Să câștige cel mai bun în retur, dar să promoveze UTA!”

0
305

wildDrumurile fraților Wild s-au des­părțit exact acum un an. Nebăgat în seamă de Adrian Falub, Evald Wild își câștiga statutul de jucător liber și trecea de la UTA la Gloria. Apoi, în luna noiembrie, puternicul fotbalist a „acos­tat” la CS Ineu. În locul său, în centrul defensivei „textiliste” se impunea chiar fratele său, Erich, care mai nou e folosit și ca fundaș de bandă dreaptă de Roland Nagy.
Cei doi frați împart în aceste zile același hotel la Moneasa. Unul e „alb-albastru”, celălalt „alb-roșu” și s-ar putea afla față în față în etapa cu numărul 24 în C4. „Să câștige cel mai bun în retur, dar să promoveze UTA”, spune Evald (22 de ani în martie), care a debutat la echipa zărăndană chiar în derby-ul cu „textiliștii” din toamnă, încheiat cu victoria clară a vizitatorilor: 0-4.
Erich (20 de ani) e conștient că-i va fi greu să prindă un loc de titular într-o primăvară în care arădenii nu au voie să facă pași greșiți, dar trage tare la Moneasa și se pune la dispoziția antrenorului. „Nu e puțin lucru să faci parte din lotul UTA-ei. Spre
exemplu, doar eu și Hlistei am rămas din generația crescută de nea’ Feri (n.a. Tisza) și vreau să profit de această șansă. Fie că va fi anul ăsta, fie că în viitor, îmi propun să mă impun la UTA”, afirmă cu tărie cel mai mic dintre frații Wild.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.