Doi marocani, la pas, spre Ungaria

0
314

Doi marocani și-au încercat norocul și au luat-o la pas, prin câmp, spre Ungaria. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat doi tineri din Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, au depistat, la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, doi bărbaţi care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
Cei doi cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, pentru cercetări.
În cadrul verificărilor preliminare, poli­țiștii de frontieră au stabilit că cele două persoane sunt cetăţeni din Maroc în vârs­tă de 20 de ani, respectiv 23 de ani, soli­citanţi de azil. Aceştia au declarat că do­- reau să ajungă în vestul Europei.
„În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cer­cetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la fina­lizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Serviciului Teritorial al Po­liției de Frontieră Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.