Doi minori, prinși după ce au furat o mașină și au condus-o până în Curtici

0
408

Doi minori arădeni s-au gândit că seara de sâmbătă spre duminică ar merita să fie una de neuitat. Așa, plini de entuziasm și aventurieri din fire, au ajuns pe mâinile polițiștilor care nu s-au distrat la fel de bine ca cei doi minori.

În vârstă de 16, respectiv 17 ani, după ce și-au făcut de cap, au fost prinși de polițiști în cursul zilei de duminică, în data de 29 septembrie a.c., polițiștii cercetându-i acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept.

Cei doi, domiciliați în Curtici, au fost depistati, în timp ce schimbau roata unui autoturism fără numere de înmatriculare. Suspicios ceea ce făceau, au fost efectuate de polițiști mai multe cercetări pentru a înțelege exact cum stau lucrurile. În scurt timp s-a descoperit că cei doi tineri au luat autoturismul dintr-o parcare de pe raza municipiului în noaptea de 28/29 septemrbie a.c. De acolo, ei l-ar fi condus alternativ până pe raza localității Curtici.

Autoturismul a ajuns să fie abandonat în afara părții carosabile după ce unul dintre ei a pierdut controlul direcției de deplasare. Mai departe, cei doi ar fi demontat plăcuțele cu numerele de înmatriculare pe care le-ar fi aruncat într-o lizieră din apropiere.

Acum, cei doi urmează să dea mai multe explicații cu privire la cele făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.