Doi minori prinşi furând dintr-o maşină, bănuiţi de comiterea a altor două infracţiuni similare

0
437

suspecti

Oamenii legii din cadrul Postului Postului de Poliţie Vinga au depistat în flagrant,în noaptea de 10/11 august, doi adolescenţi, bănuiţi de comiterea a două furturi din autoturisme, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism.

“În urma activităţilor desfăşurate, cei doi adolescenţi, de 14, respectiv 15 ani, ambii din Vinga, au fost depistaţi în flagrant de poliţişti, la scurt timp după ce aceştia ar fi pătruns în curtea unui imobil din localitate, de unde, prin distrugerea parbrizului, ar fi încercat să pătrundă şi să sustragă bunuri din interiorul unui autoturism. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, în aceeaşi noapte, cei doi adolescenţi ar fi sustras un casetofon, respectiv faţa detaşabilă a unui alt casetofon, bunuri în valoare totală de aproximativ 700 de lei, din alte două autoturisme, lăsate neasigurate pe raza aceleiaşi localităţi”, ne informa insp. Lorena Pîrvulescu, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Bunurile sustrase au fost recuperate, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de furt calificat şi furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.