Doi polițiști, împuterniciți în funcții de conducere

0
607

În ultima zi din anul trecut, mai exact la data de 31 decembrie 2019 au fost împuterniciți pe funcții de conducere doi polițiști.
Așadar este vorba despre comisar-șef de poliție Vramiță Florin care a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni pe funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Arad.
Cât despre acesta, începând cu anul 1995 și până în 2001 a lucrat în cadrul Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate. Mai departe, din anul 2001 și-a continuat activitatea pe linia investigațiilor criminale, până în anul 2004.
Timp de 15 ani, din 2004 până în anul 2019, ofițerul a fost șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad.
Cel de-al doilea este inspector de poliție Crucean Gabriel care a fost împuternicit la sfârșitul lui 2019 în funcția de șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad.
Polițistul și-a început activitatea în anul 2006, fiind încadrat pe funcția de agent de ordine publică în cadrul Secției 1 Vlaicu.
După trei ani, mai exact din anul 2009 până în 2016 și-a desfășurat activitatea pe linia de investigații criminale, la Secția 1 Vlaicu. În 2016 a promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor, desfășurându-și activitatea în munca de investigații criminale la aceeași secție de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.