Un scandal iscat din cauza ajutoarelor sociale s-a lăsat cu bătaie la Drauţ, unul dintre satele comunei Târnova. Doi poliţişti locali sunt acuzaţi că au bătut un bărbat care a intrat într-un conflict cu vecinele sale. Martorii povestesc că femeile, care primeau ajutoare sociale, l-au luat în râs, pentru că el nu primeşte niciun sprijin din partea autorităţilor locale, spunându-i că aşa îi trebuie, dacă nu a votat pe cine trebuie. Supărat, bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu vecinele, s-a ajuns la înjurături, drept pentru care una dintre ele a chemat Poliţia Locală. Din informaţiile noastre, la faţa locului s-au prezentat doi poliţişti locali, printre care s-ar fi aflat şi Vasile Maliţa, care l-ar fi agre­sat pe localnicul intrat în gura femeilor.
Alte voci susţin că ar fi vorba despre un conflict mai vechi între bărbat şi una dintre vecine. Se pare că victima ar fi fost ameninţată de soţul vecinei, drept pentru care a depus o plângere la Postul de Poliţie din Târnova, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. La rândul său, femeia a depus o plângere la Poliţie, pentru loviri şi alte violenţe, ameninţare şi… distrugere.
Cea care a anunţat Poliţia a fost concubina victimei, care a sunat la 112, sus­ţinând că un poliţist local îi bate bărbatul.
Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, susţine că pe numele celor doi poliţişti locali nu a fost depusă încă nicio plângere. „Până în momentul de faţă, pe numele poliţiştilor locali nu a fost înregistrată nicio plângere la Postul de Poliţie Târnova”, a declarat Liber.
Deşi am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii Primăriei Târnova, în subordinea căreia funcţionează Poliţia Locală, aceştia nu au putut fi contactaţi în cursul zilei de ieri.

  • natalia alexandru spune:

    Malita este un om tare rau,nu pot sa-mi explic cu a intrat in politie sau cum a mai ramas.Dr.Goldis- veterinaru- il are sub umbrela sa,il ajuta la vila de la Casoaia in pazirea ei cu oameni tare duri. Merita o ancheta.
    Naty

  • Radu spune:

    ce sa faca si ei,campanie nu mai ii inca,asa ca mai bat si ei pe aia care nu l-au votat pe cel care sustine o asemenea politie.uitati-va ce fel de oameni sunt,si nu va mai mirati.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției