Durere pentru locuitorii din Sintea Mică, care au fost nevoiți să își îngroape ultimii doi preoți, în mai puțin de un an de zile. Preotul Ciprian Ilica a murit în luna octombrie a anului trecut, fiind răpus de Covid. Avea 43 de ani.

Părintele Ciprian-Cornel Ilica s-a născut la data de 11 martie 1978, în localitatea Ineu. După absolvirea Liceului Forestier Arad, a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții. A fost hirotonit preot de către ÎPS Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 4 iunie 2004, pe seama Parohiei Sintea Mică, unde a slujit până la încetarea din viață. La 5 august 2007 a primit distincția de iconom.

În seara zilei de 9 septembrie 2022, tânărul părinte Dorel-Gabriel Drăgoi, preot în Parohia Sintea Mică, Protopopiatul Arad, a trecut la viața cea veșnică, la vârsta de 40 de ani, într-un spital din Turcia.

Părintele Dorel-Gabriel Drăgoi s-a născut la data de 16 mai 1982, în Arad.

La data de 1 septembrie 2007 se căsătorește cu tânăra Georgeta-Elena Bundaciu. În 2010 vine pe lume prima lor fetiță, Daria-Maria iar în anul 2018 cea de-a doua, Antonia-Ana.


Recomandările redacției