stadAstăzi s-ar putea face paşi importanţi, dacă nu decisivi, în direcţia scoaterii din impas a „Bătrânei Doamne”. Giovanni Catanzariti aşteaptă la Arad două persoane potente din punct de vedere financiar, care şi-au manifestat interesul pentru gruparea arădeană în diferite cercuri.
Unul dintre ei este impresarul Mihai Joiţa, care a fost la un pas de a o prelua pe Voinţa Sibiu în luna noiembrie a anului trecut. Până la urmă, auditul a scos la iveală datorii mult mai mari la gruparea de pe Cibin, iar tranzacţia a căzut. Ulterior, sibienii au rămas fără echipă în liga secundă. Acum, Joiţa e destul de decis să investească în Calea Aurel Vlaicu, prilej cu care va aduce şi câţiva fotbalişti străini, dar îl va şi instala pe banca tehnică pe Tibor Selymeş.
Cealaltă variantă de salvare a UTA-ei e reprezentată de Adrian Marţian. Omul de afaceri clujean a dorit să se implice la Universitatea în toamna anului trecut, dar nu s-a mai înţeles cu Florian Walter, fostul patron al „şepcilor roşii”.
Din informaţiile noastre, atât Joiţa, cât şi Marţian, ar trebui să ajungă miercuri în oraşul nostru pentru a negocia preluarea pachetului majoritar de acţiuni. Giovanni Catanzariti nu ar mai avea nicio pretenţie în schimbul ieşirii sale din schemă, discuţia învârtindu-se în jurul sumei de 450 de mii de euro, adică datoriile acumulate de gruparea arădeană în ultimele opt luni de zile.

Recomandările redacției