Doi sirieni au fost prinși la Curtici, încercând să treacă granița cu trenul

0
384

Pe lângă mult auzitele metode de a ieși din țară, ca de exemplu ascunderea persoanelor în diferite vehicule, în diferite locuri, sunt unii care aleg metode mai ușoare, încercând să treacă cu trenul.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat, într-un tren, un bărbat şi o femeie din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Azi noapte, în jurul orei 02.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Curtici,în urma controlului efectuat în trenul de persoane care circula pe relaţia Bucureşti – Viena, au descoperit două persoane, un bărbat şi o femeie, care nu au putut prezenta niciun document de identitate.

Cele două persoane au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 29, respectiv 33 de ani. Aceştia au declarat că intenționau să treacă ilegal frontiera în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.