Doi sirieni au încercat să treacă graniţa „la pas”

0
255

sirieni

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetăţeni sirieni, care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen.

În data de 21.06.2015, în jurul orei 02.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat şi reţinut doi bărbaţi care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

Cele două persoane au fost reţinute la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră şi au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

Din verificări, a rezultat că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni sirieni, în vârstă de 25, respectiv 41 de ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen.

„Politiştii de frontieră au întocmit celor două persoane acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.