Doi tineri, căutaţi de scafandri în râul Mureş (galerie foto)

0
278

inecatiiUn tânăr a sunat la 112, cu puţin timp în urmă, pentru a anunţa faptul că doi prieteni ai acestuia, care se aflau cu el într-o barcă, s-ar fi înecat în râul Mureş, între localităţile Bata şi Bătuţa. Interesant, dacă nu chiar ciudat, este faptul că, deşi incidentul s-a petrecut în zorii acestei zile, apelantul a sunat la 112 de abia în jurul orei 10,00.

Primele informaţii obţinute de la cpt. George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, sună cam aşa: „Tânărul ne-a declarat că, împreună cu ceilalţi doi prieteni, au chefuit până în zori, la un camping din Valea Frumoasă. Spre dimineaţă s-au hotărât să traverseze râul Mureş, iar barca în care se aflau s-a răsturnat, momentan fără să cunoaştem adevăratul motiv. Singurul care a reuşit să ajungă la liman a fost chiar tânărul care ne-a sunat”.
Cum angajaţii ISU nu cunosc dacă este vorba de o glumă nesărată sau, într-adevăr, vorbim de o tragedie, aceştia au intervenit prompt cu un echipaj de căutare-salvare, cu o barcă şi ustensile specific căutărilor acvatice: o gheară de pisică şi cange.
În acest moment, căutările sunt în plină desfăşurare, pe fir intrând şi poliţia, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt în acestă dimineaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.