Doi tineri suspecţi de furt din locuinţă, prinşi la câteva ore de poliţişti

0
325

seitin

Oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie Şeitin au depistat, marţi, doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că două persoane au sustras suma de 600 de lei, dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Şeitin, în urma activităţilor desfăşurate aceştia reuşind, în doar câteva ore de la sesizare, depistarea celor în cauză, în persoana a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul de 16 ani ar fi pătruns în locuinţă pe uşa lăsată descuiată, de unde ar fi sustras, dintr-un sertar, suma de 600 de lei, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa, fiind aşteptat pe stradă de către tânărul de 20 de ani, care ar fi avut cunoştinţă de săvârşirea faptei şi căruia i-ar fi înmânat banii sustraşi”, preciza Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.