S-au gândit probabil să îşi rotunjească pensiile dar nu într-o manieră tocmai legală. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 62 de ani şi despre partenera sa în vârstă de 66, ambii din Măgulicea, pe care poliţiştii Secţiei numărul 10 Poliţie Rurală Gurahonţ îi cercetează după ce îi consideră suspecţi de furt.
Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în perioada ianuarie-martie 2013, cei doi au sustras din garajul unui imobil din ve­cină- tatea locuinţei lor, mai multe bunuri, în valoare totală de 7.200 lei.
Acum, cei doi localnici sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat .
Şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică au tras la răspundere un bărbat suspectat de furt. Oamenii legii l-au prins în flagrant pe F. Traian de 42 ani din judeţul Suceava, care, în timp ce se afla într-un autobuz, a sustras, din buzunarul hainei unui băiat, de nouă ani, un telefon mobil.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla într-un tramvai în zona centrală, bărbatul a mai sustras încă două telefoane mobile, din buzunarele altor persoane.
Prejudiciul cauzat în valoare totală de aproximativ 1.220 lei a fost recuperat, faţă de cel în cauză fiind începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Suceveanul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Recomandările redacției