Doliu în familia Cermeiului: tatăl lui Roland Nagy s-a stins din viață

0
197

Roli Nagy trece prin momente de cumpănă după despărțirea de tatăl său, Ștefan. Acesta era grav bolnav și s-a stins din viață pe patul de spital, când mai avea două luni până la împlinirea frumoasei vârste de 75 de ani. Fostul mijlocaș de Champions League al Aradului era foarte atașat de părinții săi, el pierzându-și și mama în urmă cu 15 ani.
Actualmente, Nagy este director tehnic la divizionara terță, Lunca Teuz Cermei, club ce îi împărtășește durerea. „Am aflat în cantonamentul de la Moneasa de necazul mare din familia lui Roli și-i transmitem din partea partea staffului tehnic și băieților sincere condoleanțe și Dumnezeu să-i odihnească părintele”, spune Radu Anca, antrenorul principal al grupării cermeiane. „Familia Cermeiului este alături de Roli Nagy, soția sa Manuela, fiul Norbert și fratele Ștefan. Ne rugăm să le dea Dumnezeu putere să treacă peste acest moment greu, iar pe tatăl lui Roli să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a fost și mesajul președintelui Petre Bulza.
„Clubul UTA este alături de Roland Nagy, fostul antrenor și jucător al UTA-ei, în aceste clipe triste când se desparte de dragul său tată. Condoleanțe întregii familii!”, e mesajul transmis și de clubul UTA, acolo unde Nagy a evoluat ca fotbalist în două perioade, dar și ca antrenor secund și principal. De altfel, de numele fostului
mijlocaș se leagă cele două promovări consecutive din ligile patru și trei și calificarea la barajul de promovare din Liga 1, pierdut în fața Voluntariului.
Înmormântarea va avea loc azi, la Cimitirul din Șagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.