Maestrul arădean de box, Adolf Ivanovici a trecut în cele veșnice după o luptă grea cu covidul. Marele maestru ce a scos mari campioni ai României precum Andrei Buda, campion naţional de tineret, apoi convocat la lotul de seniori al României; Adrian, fratele său, medaliat cu bronz, tot la tineret; Silviu Antohe, Gabriel Lefter, multiplu medaliat la juniori, tineret şi seniori; Alexandru Grancea, Alexandru Cristofer, dublu vicecampion de seniori, Cristian Irimia şi Adrian Popuţea, medaliat cu bronz la Campionatul European de la Moscova sau frații Bostan, medaliați și ei în repetate rânduri.

În ultima perioadă a vieții sale acesta antrena pentru Dey Thai-Box Club, alături de Marcel Rus, cel care l-a ajutat să revină în lumea sportului de contact. Urma să împlinească 60 de ani peste câteva zile, mai exact pe 8 decembrie însă a plecat mult prea repede dintre noi.

Visul său era să înființeze o academie unică în țară

Printre ultimele sale dorințe acesta a mărturisit că își dorea să realizeze o academie de box unică în țară, unde să poată forma sportivi de mici. Își dorea să poată oferi și o masă pe zi copiilor, deoarece avea de gând să aducă copii din medii defavorizate.

A fost unul dintre cei mai longevivi antrenori de box din Arad și chiar din țară, acesta a antrenat încă din 1998 de când a înființat CS Box Club Arad și până de curând la clubul Dey Thai-Box.

Redacția Glasul Aradului transmite sincere condoleanțe familiei și sportivilor antrenați de acesta!

Recomandările redacției