Şopârlica noastră s-a aflat zilele trecute la Bucureşti unde a vizitat mai multe instituţii, inclusiv din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului. Când a ajuns pe la o anumită comisie de disciplină, care s-a aflat în control la Arad în urmă cu câteva săptămâni, şopârla noastră a zărit un ins cunoscut, parcă din zona sportului. Cum şopârla nu se pricepe, la început n-a ştiut de unde să-l ia pe tovarăşul cu pricina. Parcă l-a mai văzut pe la UDMR, pe vremea când şopârla se ocupa de politică. Parcă şi pe la ceva meciuri ale UTA-ei, pe la turnee de tenis sau la crosul Aradului. După minute bune de scobit în hard-disk, şopârla şi-a adus aminte. Era vânjosul Alexandru Meszar de la DJTS, care în timpul liber face pe durul, dar de data asta era mieluşel. Cel puţin aşa susţine şopârla, care s-a pus să tragă cu urechea să vadă ce făcea Meszar pe la comisia de disciplină.
Şopârla se jură că avem de a face cu mai multe capete de acuzare la adresa directorului Tineretului şi Sportului arădean, Alexandru Meszar, una dintre acuze referindu-se la un subiect despre care şopârla a vorbit în trecut, adică afacerea de la polivalentă, unde sala de fitness a fost închiriată pe nimic la o firmă privată. Afacere ce s-a lăsat, din câte auzim, cu un dosar penal, care se află în sertarul unui poliţist bun prieten cu DJTS-ul, care aşteaptă vremuri mai bune pentru a-l închide definitiv.
Din informaţiile şopârlei, zilele lui Meszar sunt numărate, acesta urmând să fie schimbat curând, ceea ce va fi o tragedie pentru cuplul Meszar-Falcă. Se ştie că cei doi au pus ochii pe baza Abel, motiv pentru care fiul lui Abel Apostol n-a primit nici până în ziua de astăzi prelungirea contractului, deşi are drept de preemţiune, iar Abel a băgat în acea bază zeci de mii de euro. Subiect care a ajuns şi la urechile ministrului Băniciou, care suntem convinşi că le va da peste degete lui Meszar şi Falcă.
De altfel, chiar zilele trecute Meszar se lăuda în faţa ziariştilor că din 18 august va prelua acea bază. Problema e că, până în 18 august s-ar putea, cu şanse foarte mari, să nu mai fie director. Iar asta o ştie şi Meszar, despre care şopârla a aflat că i s-a plâns coetnicului Levente Bognar, care din nefericire pentru directorul DJTS nu are nicio putere să schimbe lucrurile.

Recomandările redacției