Doliu la Lipova: s-a stins Florin Ursulescu, unul dintre cei mai iubiți instructori de dans popular

0
12040

Zi neagră pentru iubitorii folclorului din  Lipova și nu numai. S-a stins Florin Ursulescu, cel care a fost instructor de dans popular în cadrul Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri Lipovana.

,,E zi de doliu în familia noastră, a Ansamblul Folcloric de Cântece și Dansuri Lipovana. Cel care ne-a învățat primi pași de dans, cel care ne-a învățat să iubim muzica populară, cel care ne-a iubit ca pe copiii lui, nu mai este printre noi. A plecat spre un loc mai bun. A plecat în  cer să învețe cu răbdarea și cu măiestria lui și îngerii să joace. Nu vă vom uita niciodată.  Drum lin Ursu”, scriu cu durere membrii ansamblului pe pagina de facebook. Toți cei care au intrat în contact cu ,,Bunicul Ursu”, l-au îndrăgit imediat. Oamenii spun că era ca un al doilea tată pentru elevii săi de la dansuri.

,,De astăzi, lumea dansului și folclorului popular din Lipova nu mai este ceea ce a fost. De azi este în doliu. Cu regret și cu mare durere în suflet vă anunț că , al doilea tată al nostru, cel care ne-a croit cărarea către iubirea față de folclor, de dansul și muzica populară, Nea Ursu, așa cum îl strigam noi, a încetat din viață. Nu am suficiente cuvinte pentru a-i mulțumi pentru ceea ce ne-a învățat, pentru familia pe care el a creat-o, pentru sfaturile oferite. De acum înainte, din păcate, nu îl vom mai putea regăsi printre noi, dar va rămâne veșnic în inimile și gândurile noastre. Ne va lipsi prezența dumneavoastră, dar nu vă vom uita niciodată!”, spune Dariana Stoica, o fetiță talentată și iubitoare de folclor din Lipova.

Râuri de mesaje de condoleanțe, curg pe paginile de facebook ale celor care l-au iubit și apreciat, pe cel care a fost Florin Ursulescu.

Transmitem și noi, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndurerate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.