Dominaţie vestică în Superliga de tenis de masă

0
265

balintFetele pregătite de Cristian Dodean au disputat la Bistriţa primul turneu din cadrul play-off-ului (locurile 1-4) Superligii Naţionale de tenis de masă. În componenţa Bernadett Balint, Diana Lupu, Andreea Fistyulof şi Andreea Dodean, echipa arădeană a obţinut două victorii, 5-1 cu Bistriţa şi 5-2 cu Constanţa şi o înfrângere, 2-5 cu Dumbrăviţa. Absenta turneului a fost Bianca Crişan, care a rămas acasă din cauza unei accidentări. Încă după acest prim turneu lupta la titlu se anunţă o afacere vestică, Aradul şi Timişul, reprezentat de echipa din Dumbrăviţa, fiind principalele favorite la aur. După acest prim turneu, în clasament conduce Dumbrăviţa, cu punctaj maxim, urmată de Arad, Constanţa şi Bistriţa.
Aradul şi Dumbrăviţa se bat la titlu
„Meciurile au fost bune, au jucat toate cele 4 fete. Cu Bistriţa şi Constanţa, Balint şi Lupu au obţinut două victorii, iar Fistyulof una. Cu Dumbrăviţa, ambele puncte ale noastre au fost obţinute de Balint, dar în alte trei meciuri scorul a fost strâns, 3-2, deci putea câştiga oricine, au fost meciuri deschise oricărui rezultat. Sunt mulţumit de echipă şi sperăm să ne luăm revanşa în faţa celor de la Dumbrăviţa în turneul de la Constanţa”, ne-a declarat antrenorul CSM Arad, Cristian Dodean.
Din play-off au mai rămas de disputat alte trei turnee: Constanţa în 22-23 martie, Dumbrăviţa, 6-7 iunie şi Arad, 21-22 iunie. Astfel, campioana României şi celelalte două medaliate se vor stabili la finalul celor patru turnee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.