Domn’ ofițer, polițist, zelos, aspirator de deșeuri și de bani Adrian Cosmin Stana! Puteți fi mai indolent de atât?

0
1059

 După cum putem observa în imagini, în mirobolantul nostru lac de la Podgoria, din mijlocul Aradului, zace și tace o grămadă de gunoaie înghețate. Gunoaiele din mijlocul lacului nu s-au lăsat deranjate de un amar de zile, astfel încât au și înghețat deja. Cu toate acestea, domnul „polițist“ Adrian Cosmin Stana, responsabil cu Mediul, mai că-i pasă de mediul înconjurător al Aradului și hotărăște să ia cea mai înțeleaptă decizie, și anume aceea de a nu face nimic. Foarte plauzibil. Cu o cale, vă mulțumim anticipat că aveți grijă să nu ne asfixieze mirosul insuportabil al deșeurilor stătute cu zilele, care dă bine la imaginea Aradului sau cu alte cuvinte putem dormi liniștiți, că doar „gunoiul pute sub noi” .

 Nu cu mult timp în urmă, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț își exprima dorința de a „avea un oraș mai curat și mai verde”. Mă repet: e bine să ne dorim…(suflând în lumânare).

Însă, mare păcat este că unii dintre noi nu știm să fim „Fair Play” și să avem „coloană vertebrală” la locul de muncă. De „coloană vertebrală” a dat dovadă și acest viguros Stana, pe de-o parte, abuzând de superioritate față de un teren privat în șantier și anume Inteco Holding din capătul orașului nostru, iar pe de altă parte, abuzând de indolență, apatie și pasivitate față de ghena care și-a făcut vârf deja în mijlocul esteticului nostru municipiu. Vă mulțumim încă o dată că, de când ați amendat un teren privat în șantier pentru materialele care urmau să fie concasate pentru construirea unui cartier rezidențial, orașul nostru este mult mai curat, mult mai estetic și miroase a parfum de flori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.