Zeci de tone de lapte, donate către Crucea Roșie vor ajunge la vârstnici din centre, copii din județ și filiale ale organizației. Donația constând în 40 de tone de lapte a fost făcută de către o societate din Timișoara.

„Laptele a fost descărcat și distribuit cu sprijinul voluntarilor nostrii. Beneficiarii laptelui sunt cei din Centrul de Vârstnici Arad, Cantina socială, din centre sociale pentru copii precum si subfilialele Crucii Roșii din Pecica, Nădlac, Sântana, Sebiș. Laptele va fi distribuit și persoanelor fizice, familii cu copii, vârstnicilor cu situație precară și persoanelor cu venit mic sau ajutor social.

Multumim și colegilor de la Crucea Rosie Timiș care ne-au ajutat în primirea donației și nu în ultimul rând, reprezentanților ISU Arad, ai Aeroportului Arad, care au asigurat spațiul de descarcare și utilaj. Sperăm ca prin aceasta acțiune umanitară să venim în sprijinul persoanelor vulnerabile. Vom continua acțiunile de sprijin cu donații din străinătate, de la partenerul nostru Osteuropahilfe, care trimite ajutoare pentru școli, spitale și case de copii“, a susținut Iudita Cuvineau, directorul filialei arădene de Cruce Roșie.

Crucea Roșie își va continua acțiunile de strângere de donații, arădenii binevoitori putând lua legătura cu filiala locală, pentru informații în plus.

Recomandările redacției