Donații pentru copiii din centrele DGASPC

0
692

Copiii și tinerii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și din comunități defavorizate au primit donații din partea unei organizații din Arad.

Organizația a donat 1.700 de borcane cu mâncare pentru copii, meniuri conținând ingrediente eco și organice, care vor ajunge la beneficiarii din sistem și din medii defavorizate.

De asemenea, copiii din Centrul de Plasament Zădăreni au participat la meci de handbal de curând, iar la finalul competiției au fost premiați cu diplome și mingi. De asemenea, cei mici au avut un meci cu un echipa de juniori a UTA-ei.

De asemenea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului are în derulare acțiuni cu caracter preventiv în rândul mamelor găzduite în Centrul Maternal, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publica Arad.

În cadrul acestor acțiuni sunt dezbătute teme precum: prevenirea bolilor în primii ani de viață ai copilului, combaterea depresiei, importanța vaccinării copiilor, beneficiile alimentatiei la sân, prevenirea bolilor infecțioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.