Donații substanțiale pentru Spitalul Județean: donatorii, recompensați cu medalia „Crucea Centenar“

0
565

Anamaria Popa Nyeki, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor care a reușit cu ajutorul donațiilor să facă minuni din secția de Boli Infecțioase Copii, precum și reprezentanți ai unei companii donatoare din județ au discutat cu conducerea Consiliului Județean.

Este vorba de campania de strângere de fonduri pentru modernizarea totală a Compartimentului de Boli Infecțioase Copii și a Secției de Neonatologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Cei profund implicați în campanii au primit din partea președintelui Consiliului Judeţean medalia „Crucea Centenar“, instituită pentru arădenii care contribuie în mod decisiv la creșterea calității vieții în județ. La întâlnire au mai participat și reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Carmen Lucuța, manager și Otilia Popa, director îngrijiri medicale.

„Parteneriatul Consiliului Județean Arad cu societatea civilă, mediat de Asociația Cetatea Voluntarilor, produce efecte spectaculoase. Îi mulțumesc din nou doamnei Anamaria Popa Nyeki pentru implicare și pentru mobilizarea mediului de afaceri. Așa cred eu că trebuie să fie societatea civilă – voluntară, proactivă, angajată în marile proiecte ale comunității alături de administrația locală. Le mulțumesc și arădenilor, persoane fizice sau juridice, care investesc din banii lor, alături de Consiliul Judeţean Arad, în modernizarea Spitalului Județean”, a declarat președintele Iustin Cionca.

O companie din județ a donat joi 10 000 euro, în total donând de-a lungul timpului suma de 50 000 euro. 

Consiliul Județean Arad a depășit suma de 30 de milioane de euro investite în modernizarea Spitalului Județean, din fonduri proprii sau proiecte europene, și are în lucru proiecte de peste 50 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.