Sistemul medical are nevoie de donații mai mult ca oricând – semnalează autoritățile arădene. Spitalul Județean a primit în aceste zile o serie de dotări și un aparat de testare pentru COVID-19, însă, ventilatoarele sunt de mare necesitate. Unitatea spitalcească are în prezent 28 de ventilatoare.

Spitalul Județean Arad are acum 28 de ventilatoare funcționale, distribuite în diferite secții. În atenția potențialilor sponsori, dintre care unii ne-au contactat deja: dacă doriți să ajutați cu o investiție consistentă, este nevoie de cât mai multe ventilatoare de bună calitate! Prețul minim al unui echipament este de 22.000 de euro! Vă rugăm să ne contactați înainte de a lansa orice comandă, pentru a vă putea transmite parametrii tehnici!“, a spus Andrei Ando, directorul Direcției Comunicare și Strategii a CJA.

  • Tamșa marius spune:

    Domnule ando vb cu ce i de la ministerul sănătății sa va trimita banii din banii ce se trag de la fiecare român din.salar si stiti ca nu e o sumă mica , unde sunt acei banii de la milioane de români ce lucreaza , acum apelați la omul de rand tot el sa ajute , voi pt ce sunteti la ministere?

  • Costel Preda spune:

    De ce domnule Ando ,Cionca,Falca…. suntem in situatia de a apela la donatii cand eu mi am achitat ca de altfel majoritatea semenilor mei taxele , impozitele inclusiv contributia pentru sanatate de zeci de ani luna de luna fara intrerupere.Nu ar fi mai corect sa apelati la cei care v au votat veniti din Italia Franta Irlanda etc?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției