Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, şcoli şi subfiliale de Cruce Roşie din judeţul nostru au primit donaţii de la o importantă fundaţie olandeză. De donaţiile constând în paturi şi lenjerie de pat vor beneficia familii cu nevoi materiale din judeţ.
Filiala Judeţeană de Cruce Roşie Arad a primit un transport umanitar de la fundaţia „Karmel Internaţional, Enschede” din Olanda, reprezentantă de presedintele J.A.Hoogeveen. Transportul a constat într-un număr de 150 de paturi, perne, saltele şi plapume. Dona-ţia este rezultatul unei colaborări cu această fundaţie, colaborare întreţinută de Crucea Roşie Filiala Arad. La rândul ei, Crucea Roşie a donat mai departe dotările primate de la olandezi, astfel încât acestea să fie de folos arădenilor cu probleme sociale
Acestea au fost donate Inspectora­tului pentru Situaţii de Urgenţă Arad şi punctelor de lucru din judeţ, spre a fi folosite în caz de dezastre. De asemenea, donaţiile au ajuns şi la Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din Arad, la Şcoala Generală 18 „Avram Iancu“ pentru dotarea unei tabere şcolare şi la subfilialele de Cruce Roşie din Pecica şi Nădlac. La acestea din urmă, dotările vor fi folosite pentru organizarea de tabere şcolare, naţionale şi internaţionale, precum şi pentru completarea stocului de materiale pentru dezastre. Parte din donaţii au fost reţinute de la Crucea Roşie Arad, spre a fi date unor familii nevoiaşe din muncipiu.

Recomandările redacției