donca puiaÎn duelul echipelor de pe locurile 2 și și 3 câștig de cauză a avut Gloria Arad. „Galben-albaștrii” au dominat meciul cu Sântana, dar s-au jucat cu ocaziile și pe final riscau să fie egalați. La final, cei doi tehnicieni au subliniat minusurile și plusurile echipelor lor.
Dinu Donca (antrenor Unirea): „Ambele echipe au făcut un joc bun, cu mențiunea că noi am fost destul de timorați în prima repriză. Până la urmă, a fost mai mult un meci de palmares, iar diferența s-a făcut la pregătirea fizică și la experiență. Chiar dacă Gloria are doar jucători tineri, mulți dintre ei au deja în spate destule meciuri de Liga a III-a sau chiar a doua. Știu când să țină de minge, când să temporizeze jocul, nouă ne lipsesc aceste atuuri. Spre final am avut și noi situațiile noastre, am și înscris, dar rezultatul e normal. În concluzie, de joc sunt în general mulțumit, de rezultat nu. Am spus de la început că aceasta este ordinea în clasament, cu Ineul favorită clar la câștigarea seriei și noi pe trei. Personal, la ce lot de jucători avem și condițiile existente la club, sunt mulțumit de acest loc trei”
Profesorul de pe banca Sântanei a vorbit și despre regretabilul incident de la Semlac, când fotbalistul Iulian Vuin a fost lovit brutal de antrenorul Semlecanei, Florin Moț.
„Am încercat să uităm, nu știu în ce măsură am și reușit. Noi doar am vrut să atragem atenția AJF-ului că ceea ce se întâmplă la Semlac nu este în regulă și nimeni nu mai trebuie să mai pățească ce am pățit noi”, a conchis Donca.
Leontin Pința (antrenor Gloria): „Am avut o posesie superioară adversarului, ne-am creat și ocazii, dar încă odată am ratat nepermis de mult. Acum sunt convins că mai ales datorită acestor ratări suntem doar pe locul 2 în clasament. Totuși, după meciul de astăzi, echipa trebuie felicitată, jocul a fost la discreția noastră. Ar fi fost culmea să pățim ca și la Curtici, când, după ce am condus și am ratat și alte ocazii, am primit gol la singurul șut pe spațiul porții noastre. Iar în fotbal până nu fluieră arbitrul pentru ultima oară nu te poți considera învingător. Mai avem două meciuri, vrem să le câștigăm, iar din vară vom vedea cum și cu cine mergem mai departe”

Recomandările redacției