SANYO DIGITAL CAMERADeputatul PSD Dorel Căprar a fost prezent sâmbătă în comuna Conop, pentru a inaugura un cabinet parlamentar în localitate. Cu acest prilej, s-a întâlnit cu cetăţenii din comună şi cu consilierii locali. „Aceste întâlniri sunt foarte importante, m-am bucurat că oamenii au răspuns invitaţiei mele la dialog. Am ţinut să demontez conceptul de cabinet de deputat, în forma sa tradiţională şi m-am îndreptat spre o platformă modernă, dinamică de comunicare cu cetăţenii. Astfel, cabinetul încetează să mai fie un spaţiu închis, limitat la o încăpere şi devine o tribună de dezbatere, de expunere a ideilor şi problemelor. Am constatat şi cu aceas­tă ocazie că, în general, oamenii se lovesc de dificultăţi comune legate de infrastructură, organizare, proceduri administrative, elemente care odată cunoscute, centralizate şi ana­lizate pot face obiectul unor iniţiative legislative în Parlamentul Românie”, a precizat Căprar.
Deputatul arădean a spus că va continua să străbată colegiul, alături de echipa sa mobilă, pentru a intra în contact cu toţi cei care doresc să apeleze la sprijinul său.
(G.C.)

 • Bria spune:

  Felicit aceasta initiativa avuta de deputatul Dorel Caprar. Ma bucura faptul ca cineva mai vrea sa se apropie si de oameni, si ca face acest lucru in afara campaniei.

 • Marcelino spune:

  Bafta, foarte frumos ca va intereseaza de oamenii din zona!

 • Sage spune:

  e foarte important pentru oamenii de acolo! Felicitari pentru initiativa si mult succes!

 • A.Rădeanu spune:

  Nu era mai bine ca deputatul acestui Colegiu să-şi deschidă cabinet parlamentar la Lipova, centrul Văii Mureşului? Cine încadrează cabinetul de la Conop, cum se cheltuiesc acolo banii alocaţi pentru cabinet?

 • aradaneanu spune:

  Foarte buna initiativa domnului deputat in felul acesta oamenii vor putea sa isi expuna probleme la ei in zona, fara sa mai faca deplasarea in oras

 • mimi spune:

  Ma bucur ca domnul Caprar arata interes fata de oameni se vede ca doreste sa-i asculte si sa-i ajute pe oameni.

 • Pro Intel spune:

  In conop numai acum avut un prilej sa se intalneasca cu consilierii locali si cu cetatenii?? pana acum de 1 an de zile pauza?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției