Biroul Permanent Județean al PSD Arad a luat decizia excluderii fostului șef al organizației județene. Excluderea este cu atât mai importantă cu cât el face parte din Parlament, iar în acest fel social-democrații pierd un vot în Camera Deputaților.

Organizația din Arad social-democraților a anunțat miercuri că deputatul Dorel Căprar a fost exclus oficial din partid și nu mai reprezintă formațiunea politică în declarațiile sale publice.

În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în ședința statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat.

Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declarație sau luare de poziție, exprimată de Dorel Căprar, în spațiul public, nu reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar”, se arată într-un comunicat al Organizației Județene PSD Arad.

Amintim că, luna trecută, trei deputaţi, un senator şi mai mulţi şefi de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie. Conform unui comunicat de presă emis de Direcţia Naţională Anticorupţie, deputaţii social-democraţi Dorel Căprar, Florin Tripa şi Luminiţa Jivan, senatorul Ioan Chisăliţă şi mai mulţi şefi de la DRDP Timişoara au fost trimişi în judecată, în dosarul şpăgilor luate pentru PSD Arad.

Dorel Căprar, fostul şef al Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor, fost preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad, este trimis în instanţă pentru comiterea mai multor infracţiuni. Procurorii DNA îl acuză pe Căprar că a folosit influenţa pe care o avea pentru a obţine foloase necuvenite şi că este complice la luare de mită.

Recomandările redacției