OLYMPUS DIGITAL CAMERADeputatul Dorel Căprar s-a întâlnit la Sebiş cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, prin intermediul asociaţiei patronale UGIR, şi cu reprezentanţia ai autorităţilor locale şi judeţene. Au fost discutate modalităţile prin care poate fi îmbunătăţit mediul de afaceri din România. „Sunt convins că viaţa oamenilor poate fi mai bună dacă vom reuşi să creăm noi locuri de muncă, dacă vom dezvolta mediul de afa­ceri în aşa fel încât firmele să rea­lizeze profit, angajaţii să câştige mai bine şi să colectăm bani mai mulţi la bugetele locale şi bugetul central, pentru servicii publice de calitate. Din acest punct de vedere, consultarea cu mediul de afaceri şi cu autorităţile locale este productivă”, a spus deputatul Dorel Căprar.
Participanţii la eveniment au vizitat o fabrică de încălţăminte din Sebiş. Administratorul Torazzi Mauro intenţionează să deschidă o nouă linie de producţie, unde va crea aproximativ 50 de noi locuri de muncă. Pentru înbună­tă­ţirea mediului de afaceri, acesta a cerut orientarea sistemului de învăţământ spre nevoile pieţei, o comunicare mai bună cu autorităţile publice.
La eveniment au participat prefectul Cosmin Pribac, deputatul Dorel Căprar, primarul Gheorghe Feieş, consi­lierul judeţean Florin Tripa, omul de afaceri Torazzi Mauro, reprezentantul salariatilor Codruţ Jenica Florica şi preşedinte UGIR Filiala Arad, Ramona Nicula.

Recomandările redacției