Dorel Horga, fost viceprimar al comunei Vladimirescu, în legislatura precedentă, s-a înscris în PNL. „Ultima mea experienţă politică nu a fost de bun augur pentru mine. Oricum ALDE a fost o lecţie pe care am primit-o, dar acum s-a terminat. M-am gândit mult în ultima perioadă şi eu, în esenţa mea, sunt un adept al liberei iniţiative şi cel mai mult mi se potrivesc ideile liberale. De aceea am ales PNL. Pe de altă parte, nu ascund acest lucru, am făcut o echipă foarte bună cu primarul Ioan Crişan, iar acest fapt a contat în decizia mea. Sunt convins că împreună mai avem de realizat multe proiec­te benefice pentru locuitoprii comunei“, a motivat acesta alegerea sa. Surse liberale ne-au declarat că aderarea lui Dorel Horga a fost bine primită de către filiala judeţeană. (G.C.)

 • Camelia Sas spune:

  Fiind in PSD, a fost zdrobit la vot de Franti Kemp, dupa care a trecut la ALDE, unde a facut „BLAT” in Consiliul Local si a fost dat afara. Acun PDL-istii l-au vopsit liberal dindu-i si un ciolan (serviciu la APE), Cu asa „liberali” PNL-ul se poate „mindri”.

  • dorel dragos petrean spune:

   D-na Camelia,Dorel Horga,putea sa treaca la liberali,in momentul cand a trecut si dl.Crisan si cu ceilalti consilieri,intrucat eram de fata,la sedinta respectiva si dl.Crisan,chiar l-a chemat si la rugat sa treaca cu el,la PNL!!Dar,Dorel Horga,a ales sa ramana la PSD si sa continue cu social-democratia!!Ce i-a *adus* aceasta alegere???Vorba romaneasca-*un picior in cur*!!Cu ce l-a ajutat PSD-ul dupa??Cu nimic!!!Nu vedeti ce se intampla in PSD-ul nostru,la ora actuala???Asa ca Dorel,a facut un *pas* inainte si un lucru bun!!!Bravo lui!!!

   • vechi liberal spune:

    Astazi in PNL Vladimirescu bintuie ciuma rosu-portocalie in toata splendoarea, noul partid rezultat din fuziuni seamana cu un BORDEL POLITIC de toata frumusetea. Cinste matroanei !!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției