Dorin Toma ridică la cinci numărul arădenilor de la Slatina

0
451

Nou promovată pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc, CSM Slatina dorește să desfacă șampania și în vara lui 2020. Moderna bază sportivă construită recent în județul Olt, dar și bugetul important la acest nivel, obligă, iar slătinenii au transferat destui fotbaliști de calitate. Prin
Primul care a semnat în Oltenia a fost golgheterul Cermeiului, Alex Capătă, după care lotului s-au alăturat frații Bodri, Toma și Luca. Gemenii mijlocași sunt născuți în anul 2000 și sunt variante de juniori, la fel ca și ultimul transfer din rândul arădenilor, Dorin Toma. Fotbalistul crescut de UTA plecase liber de contract de la Arad în urmă cu un an de zile la CSM Reșița, cu care a și promovat în Liga 2-a din postura de titular. Cum, însă, în eșalonul secund nu mai are statut de junior, Toma nu a mai primit o ofertă pe gustul său și, astfel, a ales Slatina.
În fine, din lotul CSM-ului mai face parte și David Oprescu, fiul antrenorului echipei naționale Under 19, Dan Oprescu. Mijlocașul și-a făcut junioratul în Anglia, dar care e născut la Arad. Toți cei cinci fotbaliști au evoluat în primul amical al verii pentru Slatina, contra celor de la Viitorul Dăești, nou promovată și ea în eșalonul terț. Oprescu jr. și Cpățînă au înscris golurile victoriei pentru formația pregătită, de câteva zile de Mihai Ianovschi, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Bobi Verdeș.
Printre colaboratorii lui Ianovschi pe banca tehnică este un alt arădean, Vasile Sin, antrenor cu portarii la Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.