Se pare că un tânăr arădean a știut exact ce și-a dorin în momentul în care a intrat într-un local din Arad. Acesta a făcut tot posibilul să primească interdicție, cu toate că frecventa locul și era cunoscut deja de angajați pentru cât de des mergea pe acolo.

Astăzi, 2 Iulie a.c., în jurul orei 12.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că, la un local de alimentație publică din municipiul Arad, un bărbat de aproximativ 22 de ani a spart intenționat un televizor care era amplasat pe unul din pereții localului. Apelul a fost făcut de un angajat al localului care a asistat la întreaga scenă.

Ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de apelant, care le-a relatat faptul că, la ora mai sus menționată, în local și-a făcut apariția un bărbat, client mai vechi al localului, a cerut mai multe sticle cu bere, iar la un moment dat i-a spus angajatului că vrea să primească interdicție în local și a aruncat cu o sticlă de bere în ecranul televizorului pe care l-a spart, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciu este estimat în jurul sumei de 3500 lei.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii l-au identificat pe autor în persoana numitului C.A.F de 22 de ani din Arad.

Având în vedere faptul că, ,,distrugerea” constituie infracțiune, conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor ce se impun.

Recomandările redacției