Doru Sinaci și Valer Cătană au părăsit Consiliul Județean

0
359

Componența Consiliului Județean a suferit modificări. În ședința de astăzi, doi consilieri județeni, Dorel Ionel Sinaci și Vasile Valer Cătană, care au fost desemnați să ocupe cele două funcții de Subprefect al Aradului, au renunțat la locurile din Consiliul Județean. Plenul Consiliului  va fi completat în următoarele ședințe.

De asemenea, consilierul Moț Petru (PSD) a depus astăzi jurământul,  înlocuindu-l pe colegul său Adrian Alda, care a fost ales deputat în Parlamentul României. Petru Moț va activa în cadrul Comisiei juridice a Consiliului Județean Arad.

 

„Mă bucură faptul că în Consiliul Județean Arad au fost și sunt oameni apreciați, indiferent de culoarea lor politică, care ajung să ocupe funcții importante în Parlamentul României și în Instituția Prefectului, cum este cazul acum. Le doresc succes celor care au plecat, dar și celor care vor completa Consiliul Județean și sper să facem în continuare echipă bună, în folosul arădenilor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.