accidenteUn TIR s-a răsturnat în şanţ, pe DN7, la ieşirea din localitatea Bătuţa, din direcţia Deva-Arad, după ce un autoturism a ieşit de pe un drum lateral fără să se asigure. Şoferul autocamionului a încercat să evite coliziunea cu autoturismul care a ieşit pe drumul principal, l-a ocolit şi s-a răsturnat în şanţ. Doar cabina TIR-ului a intrat în şant, remorca rămânând pe şosea. În urma răsturnării, şoferul autocamionului a fost uşor rănit. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, ca- bina unui autocamion s-a răsturnat în şanţ după ce şoferul autotrenului a vrut să evite un autoturism care a ieşit de pe un drum lateral. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat purtătorea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Echipajul ISU, Secţia Bârzava a intervenit cu o autospecială la locul accidentului, deoarece s-a detectat o scurgere de combustibil. În urma accidentului, pe DN7 s-a circulat pe o singură bandă, până la ridicarea TIR-ului de pe carosabil.
Tot în dup-amiaza zilei de ieri, în municipiul Arad, a avut loc o coliziune între un autoturism şi o motocicletă, pe Bulevardul Revoluţiei, în zona Bisericii Roşii. Din primele cercetări, a reieşit că autoturismul a schimbat banda de mers şi a acroşat motociclistul, după care şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului şi a fost depistat de poliţişti la scurt timp, pe strada Mărăşeşti. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili vinovăţia, în cazul accidentului. Urmează a se stabili dacă şoferul auto­- turismului a trecut pe altă bandă de mers fără să se asigure, sau dacă motociclistul circula cu viteza mai mare decât limita legală. În urma coliziunii, a rezultat rănirea uşoară a motociclistului, care a fost transportat la spital, suferind o contuzie la un cot.
(C.G.)

Recomandările redacției